УВАГА! РЕЙДЕРИ!
27/09/19 / автор —

Шановні садоводи

 

03 вересня 2019 року групою осіб: Здоренко К.В., Кічко С.В., Ярошевська І.В., Дмітрієв І.П., Сліпченко М.П., Лукашова Н.П. шляхом використання підроблених документів від імені СО «Трудовик» здійснили рейдерське захоплення СО «Трудовик». Поліцією Броварського району відкрито кримінальне провадження № 2560 від 05.09.2019 року. Ведеться досудове розслідування про вчинення злочину групою осіб, поданням підроблених документів до відділу державної реєстрації юридичних осіб та осіб-підприємців з метою незаконного внесення змін до відомостей СО «Трудовик.

 

Подані скарги до відповідних державних органів та Міністерства Юстиції.

 

Порядок призначення та звільнення з посади керівника СО «Трудовик» визначається Статутом СО «Трудовик» затвердженого Конференцією СО «Трудовик» від 26.05.2018 року.

 

Названі особи з метою усунення легітимно діючого Голови Ради Н.М. Киричук, та Ради СО «Трудовик» зробили наступне:

 

а) 17 серпня 2019 р. у піцерії (вул. 1 Озерна, буд. 45) від імені СО «Трудовик» провели збори під назвою «42-га позачергова Конференція». Шляхом використання підроблених документів та печатки від імені СО «Трудовик» змінили склад Ради та Голову Ради. 

 

Звертаємо Вашу увагу, що ці збори є незаконними, оскільки Рада СО «Трудовик» не призначала проведення позачергової виборної Конференції. 

 

Вибори в садових Об’єднаннях проводяться згідно законів аналогічно виборам в Державі.

 

Так, відповідно до п. 12.2., 12.3. Статуту, всі Конференції СО «Трудовик» скликаються на вимогу Ради СО «Трудовик. Позачергова Конференція скликається Радою СО «Трудовик»:

 

у випадку дострокового складення повноважень головою Ради «Об’єднання» (заява про звільнення за власним бажанням, у звязку з хворобою), або його смертю, за рішенням Ревізійної комісії, якщо зловживання посадових осіб підтверджено незалежним аудитором, на вимогу не менше 50% членів Об’єднання, які представляють інтереси не менше 50% членів СТ, якщо рішення про це прийнято загальними зборами кожного Садівничого Товариства.

 

Ініціатор скликання позачергової Конференції повідомляє Раду «Об’єднання» про необхідність проведення позачергової Конференції шляхом подання письмового звернення та документів відповідно оформлених, які обгрунтовують необхідність проведення позачергової Конференції. 

 

Рада «Об’єднання» призначає дату проведення позачергової Конференції.

 

Окрім цього, відповідно до п.12.7 позачергову Конференцію відкриває Голова Ради. Голова та секретар Конференції обирається відкритим голосуванням із числа представників членів «Об’єднання».

 

Отже, проведення позачергової Конференції СО «Трудовик» без участі діючого Голови об’єднання та Ради Об’єднання. є нелігітімним, протизаконним.

 

Оскільки Рада «Об’єднанння» не призначала проведення Конференції, наявне пряме порушення порядку скликання такої позачергової Конференції, де Протокол так званої 42-ої позачергової конференції СО «Трудовик» є підробленим документом.

 

В діях вище вказаних осіб, які здійснили виготовлення та використання підроблених документів від імені СО «Трудовик» та подали для проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст..205-1. — підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

 

Щорічно на кожній Конференції 2015 р., 2016 р., 2017 р., 2018 р., 2019 р. ці особи умисними діями зривають її роботу або перешкоджають її проведенню. При цьому своїх кандидатур на вибори Голови Ради СО «Трудовик» не надавали, розуміючи, що їх законним шляхом, Конференція не обере. Отже, намагаються захопити владу методом перевороту. Мета — переоформити СО «Трудовик» в кооператив, та мати вільний доступ до коштів, землі, тощо.

 

04 вересня 2019 р. Здоренко К.В. з групою осіб, повідомив Н.М. Киричук, що вона більше не обіймає посаду Голови СО «Трудовик», вимагав передачі всієї бухгалтерської та фінансової документації. Ця група в грубій формі виганяла керівництво та працівників. Внаслідок чого, СО «Трудовик» змушено було викликати наряд поліції, зупинити діяльність адміністрації та опломбувати приміщення.

 

07 вересня 2019 р. представники цієї групи перебуваючи у нетверезому стані, знову намагалися потрапити та захопити бухгалтерію і касу СО «Трудовик». Також вигукуючи, що давайте доберемося до каси та погуляємо, з погрозами до тих садоводів, що намагалися їх зупинити. Група шляхом використання молотків, болгарки почали зривати двері адміністрації та вирізали замки. Оскільки в приміщенні адміністрації знаходяться фінансові документи за 5 років та грошові кошти садоводів (здані за електроенергію та внески), був викликаний наряд поліції та слідчий.

 

12 вересня 2019 р. ця група влаштувала черговий розбій, зрізали болгаркою двері адміністрації, увірвалися у приміщення, вибили двері в бухгалтерію, у кабінет Голови та Викрали документи з бухгалтерії. Дякуючи поліції, їх вивели. Є загроза знищення бухгалтерських документів, за які несе відповідальність головний бухгалтер, у якої троє неповнолітніх дітей.

 

Отже, ця група осіб, що очолюють К.В. Здоренко, І.П. Дмітрієв, І.В.Ярошевська, Н.П. Лукашова, М.П. Сліпченко, М.П. Онєшко для захоплення управління та власність СО «Трудовик» використовують кримінальні методи:-підробка документів, реєстрація Голови Ради, по підробних документах, погрози фізичного усунення невигідних осіб. Тому дії цих осіб підпадають під поняття «рейдерське захоплення».

 

08 вересня 2019 року Рада СО «Трудовик» згідно Статуту провела законну 42 конференцію, де підтвердили повноваження Н.М. Киричук та Ради, і визнали Рішення так званої 42-ої Конференції від 17 серпня 2019 року не чинними.

 

Отже, збори від 17.08.2019 року проведені в піцерії під назвою 42 позачергова Конференція є рейдерським захопленням СО «Трудовик», проведена від імені СО «Трудовик» конференція є не законною. Таким чином, рішення про обрання Здоренка К,В, головою Ради є нелегітимним.

 

Внаслідок незаконних дій рейдерської групи, робота адміністрації СО «Трудовик» припинена. На сьогодні ми прикладаємо всі зусилля по забезпеченню садоводів електроенергією, водою, вивозом сміття тощо.

 

Не вірте іх обіцянкам. ЦЯ ГРУПА НЕ ПЛАТИТЬ за електрику та внески. Їх борг 102 000 грн Їх кошторис тільки для оплати собі заробітної плати. Комунальні послуги — вивіз сміття, ремонт трансфоматорів та скважин. доріг тощо -- це окремі додаткові платежі! ЛЮДИ! ДУМАЙТЕ! 

 

 З повагою Рада СО «Трудовик»

««« До списку новин